Zoe Sportmassage & Advies, Hamelenburg 20, 2135ER Hoofddorp
06 55122 898 info@zoess.nl

Over Zoess

Zoe Sportmassages & Sportadvies is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in januari 2016. Wij richten ons met name op sporters die voorafgaand aan belangrijke wedstrijden of in verband met blessures op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het geven van (sport)massages.

Onze diensten

Zoess heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke coaching en begeleiding bij verschillende sporten en andere sportieve activiteiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sportmassages en voor behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van kinesiotape. Voor meer informatie kunt u terecht op de dienst-specifieke webpagina's onder dienstverlening.

Sportmassage

De massage is bedoeld voor sporters die herstellende zijn na een blessure of voor degene die nog klachten hebben of die deze juist willen voorkomen. Sportmassage draagt bij aan het herstel, indien een sporter zich regelmatig laat masseren. Dit leidt uiteindelijk tot betere prestaties.

Kinesiotape

Kinesiotape kan worden gebruikt bij diverse blessures en klachten. Het versnelt het zelfgenezende vermogen van het lichaam, biedt ondersteuning, stabiliteit en geeft geen bewegingsbeperking. De tapebehandeling is onderdeel van een totaalbehandeling van een zorgprofessional. De kinesiotape kan worden ingezet gedurende het gehele genezingsproces.

Advies & Begeleiding

Wij hebben ervaring met de meeste sporten en adviseren of coachen u graag bij het vaststellen en behalen van uw persoonlijke doelen

Services